English
عربی
العربية

به مشاوره نیاز دارید؟ با ما تماس بگیرید

(021) 22882609 – 10 / (0912) 7696940

شنبه تا چهارشنبه 18:00 – 20:00 | پنجشنبه ها 9:00 – 12:00

مدت زمان مطالعه ۶ دقیقه

کاندید پروتز چانه

قبل از آن که در خصوص کاندید پروتز چانه و چرایی انجام این جراحی توسط برخی از افراد، دکتر مسعود راستکاری کمی در خصوص جراحی پروتز چانه و علت انجام این جراحی مواردی را بیان خواهند کرد.

جراحی پروتز چانه

جراحی زیبایی پروتز چانه، یکی از انواع جراحی های زیبایی صورت است که به منظور بهبود اجزای صورت و ایجاد تعادل و هارمونی صورت انجام می شود. جراحی پروتز چانه غالبا به منظور برطرف کردن ایرادات ظاهری چانه انجام می شود. در طی جراحی پروتز چانه، از یک ایمپلنت و یا پروتز به منظور تغییر اندازه و فرم چانه استفاده می شود. اندازه این پروتز ها با توجه به میزان جلو آوردن و یا فرم دهی به چانه ساخته و استفاده می شود.

جراح زیبایی صورت، اندازه این پروتز ها را بعد از اندازه گیری و آنالیز های قبل از جراحی به دست می آورند و از آن ها در جراحی استفاده می کنند. به منظور انجام این آنالیز از عکس های قبل از عمل و یک نرم افزار استفاده می شود.

حال چگونه متوجه شویم که کاندید جراحی پروتز چانه هستیم. دکتر مسعود راستکاری در ادامه در خصوص کاندیدای مناسب این جراحی توضیح می دهند.

کاندید پروتز چانه

کاندید پروتز چانه

جراحی پروتز چانه جزو 10 جراحی های اول برای صورت است . برای انجام جراحی و قبل از آن ، جراح پروتز مشاوره اولیه ای انجام می دهد و در آن آناتومی صورت و چانه را معاینه و بررسی می کند. برای انجام این معاینه باید آرایش را پاک کرده و از گوش واره استفاده نکنید. در آقایان نیز باید صورت به طور کامل تراشیده و تمیز باشد. علت انجام این موارد مشخص شدن بهتر زوایای صورت است.

افرادی که دارای صورت هایی مربعی شکل ، چانه های تو رفته و عقب و یا عدم تقارن هستند از جمله بیشترین افرادی هستند که این جراحی را انجام می دهند.

پیش نیاز های جراحی پروتز چانه این است که فرد در سلامت کامل فیزیکی باشد زیرا باید بتواند چند ساعت بیهوش بماند و جراحی را تحمل کند.

اگر به بیماری های عفونی پوستی درمان نشده و یا بیماری های دهان و دندان مبتلا هستید ، باید قبل از انجام جراحی این بیماری ها را درمان نمایید. برخی از افراد دارای بیماری های زمینه ای مانند فشار خون، تیروئید ، دیابت و غیره هستند که باید تحت نظر و درمان بوده و در صورت تایید متخصص می توانند این جراحی را انجام دهند.

اگر در شش ماهه گذشته و قبل از جراحی داروهای خاصی برای رشد استخوان استفاده کرده اید ممکن است عوارضی را به همراه داشته باشد. همچنین مصرف دارو هایی که باعث رقیق شدن خون می شوند، نیز باید اطلاع داده شود.

این نکته بسیار مهم است که باید قبل از جراحی پروتز چانه در خصوص تمامی دارو های مصرفی، جراحی های انجام شده در فک و صورت و بیماری های خاص با جراح پروتز چانه خود صحبت نمایید.

هر یک از موارد ممکن است در کاندید بودن و یا نبودن شما برای جراحی و بروز عواض جدی بعد از جراحی موثر و مهم باشد.

از جراحی پروتز چانه چه انتظاری دارید؟

افرادی که کاندید پروتز چانه هستند، باید از این جراحی زیبایی و جراح خود انتظار واقع بینانه داشته باشند و صرفا به منظور اهداف زیبا شناختی انجام شود.

ویژگی های کاندیدای پروتز چانه

افرادی که دارای فرم های زیر در چانه خود هستند، بهترین کاندیداهای این جراحی هستند:

  • چانه شکاف دار
  • چانه مربع یا نوک تیز
  • چانه کوتاه و عقب رفته

همه افراد که دارای این ویژگی ها هستند می توانند به راحتی کاندید این جراحی شوند. ولی باید دندان ها و فک سالمی داشته باشند. اگر استخوان فک و چانه مشکلی نداشته باشد و یا به بیماری دهان و دندان غیر قابل درمان مبتلا نباشید، بعد از درمان این موارد می توانید جراحی پروتز چانه را انجام دهید.

کاندید پروتز چانه  باید سیستم ایمنی بدنشان سالم باشد، تا حداقل میزان عفونت یا سایر عوارض بعد از عمل را داشته باشد. اگر شما به عنوان کاندید انتخاب شده اید، عادت به سیگار کشیدن داشته باشد ، باید قبل از عمل جراحی ، طبق دستور جراح ، متعهد به ترک سیگار شوند.

اگر از نتیجه جراحی نیز می ترسید و یا اطمینان کامل در خصوص میزان تاثیر گذاری و یا زیبایی این روش ندارید، می توانید از سایر روش های زیبایی صورت و چانه استفاده کنند. می توانید همچنین از روش های زاویه دار کردن صورت و تزریق فیلر و یا ژل تغییرات مورد نیاز را در خود ایجاد نمایید.​

دکتر مسعود راستکاری

دکتر مسعود راستکاری

دکتر مسعود راستکاری جراح و متخصص گوش و حلق و بینی با سابقه درخشان جراحی سر و گردن، جراحی پلاستیک بینی و صورت و جراحی آندوسکوپی سینوس در منطقه پاسداران تهران، مشغول به فعالیت می باشند.

برچسب ها:
مقالات مرتبط

تجربه جراحی بینی

تجربیات خودتان را در قالب دیدگاه برای دیگران به اشتراک بگذارید .

0 Comments
Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *